We vullen elkaar aan

Haparpus 8325

Ons team bestaat uit gedreven ingenieurs, technisch tekentalent en ervaren plaatsers. We zijn een klein bedrijf wat garant staat voor een persoonlijke aanpak. Allen hebben we een passie voor architectuur en werken we als één team samen met maar één doel: een perfect afgewerkte gevel. Kiest u voor vlakke gevelbekleding, geprofileerde of toch liever voor een houten afwerking, voor elk type hebben wij de expertise om u bij te staan in uw project met raad en daad. Enkel levering is eveneens mogelijk. Ook voor ramen en deuren kunnen wij u verder begeleiden.

Haparpus 8206
 • [ 1 ]

  Advies

  heel graag staan we u bij tijdens de voorbereidende fase van uw project: materiaalkeuze, kleur en details worden aandachtig besproken met de klant en/of de architect.

 • [ 2 ]

  Productie

  Vlakke gevelbeplating of bijzondere constructies op maat worden in ons atelier geproduceerd en afgewerkt. Voor geprofileerde gevelbekleding kan u kiezen uit alle mogelijke types die er op de markt beschikbaar zijn. Heeft u een eigen ontwerp? Ook hier denken we graag samen over na.

 • [ 3 ]

  Plaatsing

  Na een grondige voorbereiding krijgen de plaatsers gedetailleerde plannen om het hele denkproces nu ook in realiteit te kunnen gaan verwezelijken. Oog voor detail staat ook bij hen centraal.

Haparpus 8243

[ Oog voor detail ]

Haparpus 8280
Haparpus 8229